+++ Kunstlocatie nieuwsbrief juli +++
Kunstlocatie Würth vanaf 15 juli ook weer op zondagen open!
Op 2 juni gingen de deuren van Kunstlocatie Würth weer open. De eerste weken, met alle maatregelen om het verspreiden van het coronavirus verder tegen te gaan, zijn goed verlopen en daarom zullen we vanaf 15 juli ook weer op de zondag geopend zijn!
 
Inschrijven via de website of telefonisch (voor op de dag zelf) voor een tijdslot blijft verplicht, maximaal 6 personen.
 
Vanaf 15 juli openingstijden: zondag t/m vrijdag 11.00 – 17.00 uur (zaterdag gesloten).
‘In je element’
Ben jij ‘in je element?’ Combineer jij jouw passie met jouw talent én wil je jouw kunstwerk(en) exposeren in Kunstlocatie Würth..?! Dan is dit je kans!
 
Kunstlocatie Würth zet zich al jaren op maatschappelijk gebied in om kunstenaars een podium te bieden: Kunstenaars uit de regio, kunstenaars met een beperking, kunstenaars met een relatie tot de core business van Würth (bevestigings- en montagematerialen), aanstormend talent of ‘door de wol geverfde’ kunstenaars… Hun kunstwerken kregen een mooie plaats in de entree van Würth Nederland B.V. / Kunstlocatie Würth.
 
En nu… is de uitdaging aan jou! Parallel aan de huidige tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ zullen we een expositie, genaamd ‘In je element’ inrichten in de entree van het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. en Kunstlocatie Würth in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn benieuwd hoe de elementen ‘water, wolken en wind’ jou inspireren in jouw werk! Dus heb je een kunstwerk gemaakt dat gerelateerd is aan één of meer van deze 3 elementen én wil je jouw werk tonen aan het grote publiek: grijp dan nu jouw kans!
 
Stuur vóór 15 augustus een foto van jouw kunstwerk(en) (maximaal 2 kunstwerken per kunstenaar) naar Brigitte.Hoppenbrouwers@wurth.nl of Kunstlocatie Würth, Het Sterrenbeeld 35, 5215 MK, ’s-Hertogenbosch.
 
Uit de ingestuurde kunstwerken wordt een selectie gemaakt. Samen met de andere geselecteerde kunstenaars wordt jouw werk dan van 14 september 2020 tot en met 24 januari 2021 geëxposeerd in Kunstlocatie Würth!
Water, Wolken, Wind
Water, Wolken, Wind bepalen mede het klimaat van onze planeet Aarde en maken deel uit van ons dagelijks leven. Sinds mensenheugenis fascineren ze de mensen. Water, wolken, wind – in al hun verschijningsvormen – zijn door de eeuwen heen als onderwerpen gebruikt door kunstenaars in hun werk.
 
De Verzameling Würth omvat ruim 18.000 kunstwerken, waarvan een groot aantal van deze werken een grote diversiteit aan verwijzingen naar deze (natuurlijke) fenomenen bevat, met een indrukwekkend gebruik van diverse materialen. ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ is een gevarieerde tentoonstelling en bestaat uit 47 kunstwerken, vanaf 1835 tot heden.
 
Kleurwedstrijd!
Passend bij de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind –kunstwerken uit de Verzameling Würth’ is er een kleurplaat ontwikkeld! Kleur je mee? Je maakt kans op een leuke prijs. Wij zijn benieuwd! Je kan je ingekleurde kleurplaat insturen vóór 15 augustus. Winnaars worden persoonlijk benaderd vóór 30 augustus.
 
Tot ziens in Kunstlocatie Würth!
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 (0)73-629 15 52
E-mail: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
Uitschrijven