Kunstlocatie nieuwsbrief december
9 december Winter Event in Kunstlocatie Würth
Kijk snel in de nieuwsbrief, er is van alles te beleven! Wij heten u van harte welkom!
Kom de ultieme wintersfeer beleven én genieten van de kunst!
Ook dit jaar zal er een grote mooie kerstboom in de entree van Kunstlocatie Würth staan en wordt u hartelijk ontvangen door onze gastvrouwen.
 
Wij heten u van harte welkom op 9 december tussen 13.30 uur en 17.00 uur! (Vrije inloop).
Wat is er te beleven?
Rondleidingen ‘François Morellet – Geometrie en Ironie met kunstwerken uit de Verzameling Würth’
Bezoek de tentoonstelling ‘François Morellet – Geometrie en Ironie – met kunstwerken uit de Verzameling Würth’. Dit kunt u zelfstandig doen (vrije inloop) OF onder begeleiding van één van de rondleiders. U dient zich voor de rondleidingen aan te melden voor 1 van de 3 tijdblokken.
 
Kosten
€ 4.- per persoon (pinpas of contant te betalen in de kunstshop). Uw aanmelding is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail van Kunstlocatie Würth heeft ontvangen. (vol=vol). Aanmelden kan t/m 5 december. Gelieve een tweede voorkeur opgeven voor een tijdblok. I.v.m. de drukte kunnen we namelijk niet iedereen op het tijdstip van de eerste voorkeur indelen. In uw bevestiging zal het definitieve tijdstip staan waarop u bent ingedeeld.
 
Rondleiding 1: 13.30 – 14.00 uur
Rondleiding 2: 14.30 – 15.00 uur
Rondleiding 3: 15.30 – 16.00 uur
Live presentatie door grafisch ontwerper Waldo van Bokhoven
Kijk vol verwondering naar de live presentatie van Waldo van Bokhoven! Speciaal voor het Winter Event komt Waldo live een pentekening maken. Ook geeft hij uitleg over zijn werk. Naast de tentoonstelling met kunstwerken uit de Verzameling Würth, toont Kunstlocatie Würth 14 kunstwerken van grafisch ontwerper Waldo van Bokhoven t/m 15 maart 2020.
Hint & Tint
Kunstlocatie Würth en Hint & Tint uit ’s-Hertogenbosch gaan samenwerken. De start hiervan zal tijdens het Winter Event zichtbaar zijn door de leuke en creatieve producten die te koop worden aangeboden in de kunstshop van Kunstlocatie Würth.Hint & Tint is de cadeauwinkel van zorginstelling Cello. Cello werkt aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij begeleiden mensen met een beperking op het gebied van leren, ontspannen, werken en wonen.
 
De samenwerking is niet uit de lucht gegrepen: De Würth Groep, beter bekend als wereldwijd marktleider op het gebied van bevestigings- en montagematerialen, zet zich namelijk al sinds jaar en dag in óók op sociaal maatschappelijk gebied. Het behoort tot de identiteit van de onderneming.
Leuke aanbiedingen in de kunstshop
Heeft u nog cadeautjes nodig voor de feestdagen? Kom langs en laat u inspireren.
François Morellet films
Kijk naar het interview met François Morellet in de videoruimte. De films geven u goede achtergrondinformatie over de kunstenaar. Hierdoor wordt een bezoek aan de tentoonstelling nog waardevoller.
 
Geniet tijdens uw bezoek van een kopje koffie en lekkers in de bedrijfskantine.
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 (0)73-629 15 52
E-mail: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
Uitschrijven