Kunstlocatie nieuwsbrief november
Morellet-middag
Wegens succes een extra Morellet-middag! Deze keer op maandag 18 november.
Ook de tweede editie van de Morellet-middag was een succes en snel volgeboekt. Om u alsnog de mogelijkheid te bieden om deze middag bij te wonen volgt er nu een derde editie in november! Tijdens deze middag wordt u om 14.00 uur ontvangen met een kopje koffie / thee en een Bossche Bol.
 
Van 14.30 uur tot 15.15 uur wordt u rondgeleid door één van de rondleiders van Kunstlocatie Würth door de tentoonstelling ‘Francois Morellet – Geometrie en Ironie – met kunstwerken uit de Verzameling Würth’. Na afloop ontvangt u een Morellet-cadeautje.
 
Programma:
14.00 uur                 ontvangst
14.30 – 15.15 uur    rondleiding

Kosten:
€ 8,75 per persoon. Dit is inclusief koffie / thee en Bossche Bol, de rondleiding door de tentoonstelling en een Morellet-cadeautje na afloop. Betalen kan in onze kunstshop zowel contant als met pinpas.

Geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden via onderstaande link vóór donderdag 14 november 2019.
*Tijdens deze speciale middag is de catalogus van Morellet te koop met een korting van € 7,50 in de kunstshop van Kunstlocatie Würth.
 
Wij heten u van harte welkom!
Kunst-artikelen
Het is herfst…, de tijd van het jaar dat het meest wordt geassocieerd met het drinken van een kop thee als het buiten regent en het schrijven van wenskaarten voor de feestdagen.
 
In de kunstshop van Kunstlocatie Würth vindt u allerlei leuke artikelen voor dit jaargetij. Zoals navulbare pennen met design van Hundertwasser (€ 24,80), Hundertwasser-design theeblikken gevuld met bijvoorbeeld groene thee (€ 10,90) en ‘Morellet’-servetten (€ 4,00) en zachte knuffelkonijnen waarbij de volledige opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.
 
Leuke artikelen voor uzelf of om cadeau te geven!
 
Kleurplaat Kunstlocatie Würth
Het regent, het is koud, het is tijd om te kleuren!
Ben jij een kunstenaar? Kunstlocatie Würth heeft een kleurplaten-actie! Wij zien je ingekleurde plaat graag retour! Jouw kleurplaat krijgt een mooie plaats in de kunstshop van kunstlocatie Würth, een echte ‘kleurplaten-expositie’! Je maakt tevens kans op een leuke prijs.
 
Retour vóór 12 januari. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 (0)73-629 15 52
E-mail: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
Uitschrijven