Kunstlocatie nieuwsbrief oktober
Morellet-middag
Hij is er weer…! De Morellet-middag! Deze keer op maandag 28 oktober.
Na een zeer succesvolle eerste Morellet-middag in september te hebben georganiseerd, volgt er nu dus een tweede. Tijdens deze middag wordt u om 14.00 uur ontvangen met een kopje koffie / thee en een Bossche Bol.
 
Van 14.30 uur tot 15.15 uur wordt u rondgeleid door één van de rondleiders van Kunstlocatie Würth door de tentoonstelling ‘Francois Morellet – Geometrie en Ironie – met kunstwerken uit de Verzameling Würth’. Na afloop ontvangt u een Morellet-cadeautje.
 
Programma:
14.00 uur                 ontvangst
14.30 – 15.15 uur    rondleiding

Kosten:
€ 8,75 per persoon. Dit is inclusief koffie / thee en Bossche Bol, de rondleiding door de tentoonstelling en een Morellet-cadeautje na afloop.

Geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden via onderstaande link vóór donderdag 24 oktober 2019.
*Tijdens deze speciale middag is de catalogus van Morellet te koop met een korting van € 7,50 in de kunstshop van Kunstlocatie Würth.
 
Wij heten u van harte welkom!
Geometrie in Kunstlocatie Würth
Expositie van Waldo van Bokhoven
Parallel aan de tentoonstelling ‘François Morellet – geometrie en ironie – met kunstwerken uit de verzameling Würth’ toont Kunstlocatie Würth 15 kunstwerken van Waldo van Bokhoven, grafisch ontwerper en net zoals Morellet geïnspireerd door het lijnenspel van de Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan.
 
De expositie in Kunstlocatie Würth is te zien tot en met 15 maart 2020.
Kleurplaat Kunstlocatie Würth
Het regent, het is koud, het is tijd om te kleuren!
Ben jij een kunstenaar? Kunstlocatie Würth heeft een kleurplaten-actie! Wij zien je ingekleurde plaat graag retour! Jouw kleurplaat krijgt een mooie plaats in de kunstshop van kunstlocatie Würth, een echte ‘kleurplaten-expositie’! Je maakt tevens kans op een leuke prijs.
 
Retour vóór 12 januari. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 (0)73-629 15 52
E-mail: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
Uitschrijven