++ Nieuwsbrief februari 2021 ++
Wat is er veel veranderd!
Je hebt al even geen bezoek aan Kunstlocatie Würth kunnen brengen, maar er is zoveel nieuws te zien! Vandaar dat wij je graag op de hoogte houden d.m.v. deze nieuwsbrief. Want je weet niet wat je ziet!
 
Het hoofdkantoor is namelijk uitgebreid met de moderne nieuwbouw én het voorplein is flink onder handen genomen. Zo zijn er parkeerplaatsen gerealiseerd voor de deur voor o.a. museumbezoekers, fietsenstalling naast de ingang, een extra looppad via de zijkant (zie foto), een hele lange bank bij de vijver waar je heerlijk even op kan gaan zitten als het zonnetje straks gaat schijnen en je de tentoonstelling met elkaar bijvoorbeeld nog na wilt bespreken. Er is ook gedacht aan de groenvoorziening, maar dat is nog even wachten op de lente totdat het groen ook zichtbaar wordt. Kortom: er is heel wat om naar uit te kijken, als het op een gegeven moment ook weer mogelijk is om de deuren te openen en wij je hartelijk zullen ontvangen.
 
*Door de omstandigheden en maatregelen om het coronavirus niet verder te verspreiden, is Kunstlocatie Würth sinds 1 november 2020 tijdelijk gesloten. Houd de website en de social media kanalen in de gaten voor de heropeningstijden t.z.t.
© Foto: Gerard Monté - In januari jl. werd de nieuwbouw aan het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. gerealiseerd. Hierin is onder andere de grootste Würth Shop, met een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van bevestigings- en montagematerialen, gevestigd. De nieuwbouw kenmerkt zich o.a. door duurzaamheid en werd gebouwd volgens de nieuwste bouwnormen; denk hierbij aan gasloze energie-opwekking, terugdringen CO2 uitstoot, zeer goede isolatie, LED verlichting, zonwerend glas en het gebruik van een warmtepomp.
De sculpturen van Gereon Lepper
Naast het hoofdkantoor staan de 4 sculpturen, der seltene Gast (2000) van de kunstenaar Gereon Lepper . Ze worden sinds 2002 permanent opgesteld. Ze zijn met hun vleugels wel 8 meter hoog en 8 meter breed [Verzameling Würth, inv. 5321].
 
In 2020 kregen ze een flinke opknapbeurt. Dat verdiende een prachtig nieuw titelbordje. Of laten we zeggen: titelBORD. Gemaakt van cortenstaal, robuust en duidelijk voor de passerende wandelaar.


Winactie kunstkalender
Wil je thuis ook kunnen genieten van de kunstwerken uit de Verzameling Würth? In de gewilde Würth Kunstkalender 2021 staan 12 mooie afbeeldingen van werken uit de Verzameling Würth. Binnenkort kan je er één winnen. Houd hiervoor onze Instagram en Facebook pagina’s in de gaten.
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73-629 15 52
brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
> Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier <