++ Nieuwsbrief september 2021 ++
Heropeningsmaand groot succes
De eerste twee (her)openingsmaanden van Kunstlocatie Würth liggen alweer achter ons. We mochten bezoekers ontvangen vanuit alle windstreken; Friesland, Zuid-Holland, Limburg etc. Wat ook opviel is dat er regelmatig bezoekers kwamen die op doorreis gingen naar de andere Würth musea en kunstdependances in Europa.
 
Om een bezoek te brengen aan de tentoonstellingen ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ en ‘In je element – kunstwerken van 8 Brabantse kunstenaars met het thema water, wolken, wind’ in Kunstlocatie Würth kun je een tijdslot vooraf reserveren via de website
 
Je kunt voor een bezoek op dezelfde dag ook op zondag tot en met vrijdag een tijdslot telefonisch reserveren tijdens openingstijden van 11.00 – 17.00 uur, 073-6291558 of kom gewoon langs (u kunt dan alleen binnen als het tijdslot nog niet maximaal bezet is).
Steun het Ronald McDonald Kinderfonds
Door de hevige regenval in Limburg is ook het vakantiehuis ‘De Kindervallei’ van het Ronald McDonald Kinderfonds in Valkenburg aan de Geul ondergelopen. Het gebouw is een ontwerp van de kunstenaar Hundertwasser en biedt gezinnen met een ziek kind een plek waar ze even helemaal kunnen ontspannen, samen.
Sinds 10 jaar ondersteunt Würth het Kinderfonds en nú is dat extra nodig. U kunt ook helpen door onder andere het kopen van een Ronald McDonald Kinderfondsknuffel. De volledige opbrengst gaat naar ‘De Kindervallei’ voor het verder uitvoeren van de herstelwerkzaamheden. De zachte Kinderfondsknuffels zijn te koop via alle fysieke Würth Shops in Nederland en in de kunstshop van Kunstlocatie Würth. Grote € 16,99 en kleine € 9,99.
Kunst & Cultuur voor iedereen
Kunstlocatie Würth zal op maandag 13 september deelnemen aan een informatiedag van Stichting Ogen & Oren tekort. De stichting die zich inzet voor mensen met een zintuigelijke uitdaging. Kunstlocatie Würth vindt het belangrijk dat iedereen met kunst & cultuur in aanraking kan komen. Dit is mede de reden dat de toegang tot alle Würth musea en kunstdependances kosteloos is. Tevens is het educatieprogramma voor scholen ook gratis in Kunstlocatie Würth.
 
Het verder ontwikkelen van een kunstlocatie die toegankelijk blijft óók voor mensen met een beperking is daarom van groot belang.
Maak kennis met Kunstlocatie Würth! Workshops voor kinderen in de herfstvakantie (gratis). 20 en 27 oktober.
Knutselmonsters en kunstliefhebbers opgelet! Maak kennis met de kunstwerken in de tentoonstelling 'Water, Wolken, Wind - kunstwerken uit de Verzameling Würth' en geniet daarna van de creatieve workshop met Würth materialen.
 
Onder begeleiding van het educatieteam van Kunstlocatie Würth bekijk je op interactieve wijze de kunstwerken in de kunstdependance, daarna maak je in het educatielokaal je eigen kunstwerk van boutjes, moertjes, schroeven etc.
 
Op die manier maak je kennis met de kernactiviteit van de Würth Groep, marktleider op het gebied van bevestigings - en montagematerialen, én zie je kunstwerken uit één van de grootste privé kunstverzamelingen van Europa: de Verzameling Würth.
 
De workshops zijn onderdeel van de activiteiten van ‘Actief in Den Bosch – Sjors creatief’. Kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen deelnemen. Aanmelden kan (binnenkort) via hun website: https://w w w. actiefindenbosch. nl/ Dus houd de website in de gaten, meld je aan en wij zien je graag in Kunstlocatie Würth.
Zomer-kleurplaat van Kunstlocatie Würth
Yara, Laila en Anour zijn de winnaars van de Zomer-kleurplaatactie van Kunstlocatie Würth! Van harte gefeliciteerd! De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen en een verrassings-kunstpakketje toegestuurd gekregen.

Volg onze nieuwe LinkedIn Pagina
Bij 200 volgers verloten we een Kunstlocatie Würth goodiebag.

Wij zijn op zoek naar jou!
Kunstlocatie Würth zoekt vrijwilliger, gastheer/ gastvrouw
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73-629 15 52
brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Om een zo veilig mogelijke omgeving te bieden aan onze collega’s, vrijwilligers en museumbezoekers zijn er nog aanvullende corona-maatregelen in ons bedrijfspand. Wij stellen het dragen van een mondkapje verplicht en u dient zich vooraf aan te melden als bezoeker door middel van het reserveren van een tijdslot.
> Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier <