++ Nieuwsbrief juni 2021 ++
Wij verheugen ons! Kunstlocatie Würth heet u vanaf MAANDAG 5 JULI 2021 weer VAN HARTE WELKOM
Let op! Geen 5 juni, maar 5 juli!
 
Kunstlocatie Würth is geïntegreerd in het hoofdkantoor van Würth Nederland BV. Vanaf 5 juli heten onze gastvrouwen van Kunstlocatie Würth u weer van harte welkom om naar de kunstwerken in de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – Kunstwerken uit de Verzameling Würth’ en de expositie van Brabantse kunstenaars ‘In je element’ te kijken.
 
Reservering maken? Dat is eenvoudig te doen!
 
U kunt uw tijdslot voor de periode vanaf maandag 5 juli al wel vooraf, in de maand JUNI, reserveren.

 
Voorafgaand aan uw bezoek, dient u zich aan te melden en uw tijdslot te reserveren.
Kies 1 optie die het beste bij u past. Wij verheugen ons en kijken uit naar uw bezoek!
 
Wees welkom, geniet van de kunstwerken met het thema ‘Water, Wolken en Wind’. Wij staan voor u klaar, de gastvrouw is behulpzaam, de kunstshop is geopend en de tentoonstellingsfolder met meer informatie ligt voor u klaar om uw bezoek compleet te maken.
 
Vanwege de maatregelen is het op dit moment alleen mogelijk een rondleiding te boeken voor maximaal 4 personen. Duur 45 minuten, kosten € 30.-
 
Schoolklassen verwelkomen wij vanaf september, in het nieuwe schooljaar. Afspraken voor deelname aan het educatieprogramma kunnen al wel gedaan worden via Brigitte Hoppenbrouwers, Leiding Kunstlocatie Würth.
*De gezondheid van onze museumbezoekers, medewerkers en vrijwilligers staat voorop. Daarom hebben we maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan:
 
In één tijdslot worden maximaal 6 personen toegelaten.
 
In Kunstlocatie Würth is het verplicht een mondkapje te dragen.
 
Houden we 1,5 meter afstand van elkaar.
 
De horeca is gesloten (sanitair is wél toegankelijk).
 
Wij vertrouwen op uw medewerking en danken u hartelijk.
Lees voor het aanmelden de corona maatregelen svp!
 
Tentoonstellingen verlengd
Water, Wolken, Wind verlengd t/m 23 januari 2022
In verband met de maatregelen die er genomen worden om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is Kunstlocatie Würth tijdelijk gesloten geweest. We willen graag iedereen de mogelijkheid bieden de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ alsnog te komen bezoeken. Daarom is deze tentoonstelling verlengd tot en met 23 januari 2022.
De expositie ‘In je element’ verlengd t/m 30 oktober 2021
De expositie ‘In je element’ met 8 kunstwerken van 8 verschillende Brabantse kunstenaars is verlengd tot en met 30 oktober 2021. Alle kunstwerken bevatten het thema ‘water’, ‘wolken’ en / of ‘wind’ en is hiermee een Brabantse knipoog naar de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’.
De deelnemende kunstenaars zijn: Henny schakenraad, Marcel Rus, Floor Blankenspoor, Ans Pullens, Jeanne Wijnakker, Wanda Janota, Mariëlle van de Wijgert, Marike Boerman.
 
Kunstshop:
Steun het Ronald McDonald Kinderfonds!
Vanaf 5 juli is de kunstshop weer geopend en er zijn nu ook (kleinere) broertjes en zusjes knuffelkonijnen van het Ronald McDonald Kinderfonds te koop! Al jaren heeft Kunstlocatie Würth / Würth Nederland BV een mooie samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds. De volledige opbrengst van de RMcD knuffelkonijnen is dan ook voor dit prachtige doel: zodat ouders dichtbij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen overnachten in één van de Ronald McDonald Huizen. Grote knuffel € 15,99
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73-629 15 52
brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
> Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier <