++ Nieuwsbrief maart 2021 ++
Verlengd: ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’
Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is ook Kunstlocatie Würth sinds 1 november 2020 tijdelijk gesloten. Lang niet iedereen die een bezoek wilde brengen, heeft dat kunnen doen. Daarom is de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ verlengd tot en met 23 januari 2022. Wij hopen hiermee, wanneer de mogelijkheid er is om de deuren op een verantwoorde manier te kunnen openen*, alle geïnteresseerden toch te zijner tijd de mogelijkheid te bieden naar Kunstlocatie Würth te komen.
 
De tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ zou officieel van 6 april 2020 t/m 28 maart 2021 toegankelijk zijn voor publiek. Door de maatregelen rondom het coronavirus is de tentoonstelling beperkt toegankelijk geweest voor extern publiek enkel van 1 juni t/m 30 oktober 2020. In deze maanden hebben er óók geen schoolklassen deel kunnen nemen aan het educatieprogramma.
 
Op deze manier hopen we op termijn iedereen, inclusief de schoolklassen, de gelegenheid te geven om de 47 kunstwerken met het thema ‘water, wolken en wind’ alsnog te komen bekijken.
 
*Voor (her)openingstijden en –data houd de website in de gaten en de social media kanalen van Kunstlocatie Würth.
Expositie ‘In je element’ verlengd tot en met 30 oktober 2021
‘In je element’ is een tentoonstelling van 8 kunstwerken van 8 verschillende Brabantse kunstenaars, waarvan het onderwerp is gerelateerd aan één of meer van de drie elementen ‘water’, ‘wolken’ en ‘wind’. Ook deze expositie zal worden verlengd en zal lopen tot en met 30 oktober 2021.
 
Kunstenaars, woonachtig in Brabant, konden vóór 15 augustus 2020 maximaal twee kunstwerken aandragen voor de expositie ‘In je element’. Ben jij ‘in je element?’ Combineer jij jouw passie met jouw talent én wil je exposeren in Kunstlocatie Würth?! Dan is dit je kans! Na deze oproep volgden veel mooie reacties.
 
De 8 geselecteerde kunstwerken van de kunstenaars Henny Schakenraad, Marcel Rus, Floor Blankespoor, Ans Pullens, Mariëlle van de Wijgert, Jeanne Wijnakker Timmers, Marike Boerman en Wanda Janota vormen de expositie ‘In je element’. Allen met een eigen verhaal.
 
‘In je element’ is tevens een knipoog naar de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ die in Kunstlocatie Würth is te zien.
Water, Wolken, Wind bepalen mede het klimaat van onze planeet Aarde en maken deel uit van ons dagelijks leven. Sinds mensenheugenis fascineren ze de mensen. Water, wolken, wind – in al hun verschijningsvormen – zijn door de eeuwen heen als onderwerpen gebruikt door kunstenaars in hun werk.
 
KORTOM: Zodra de maatregelen van de overheid én van Würth Nederland B.V. het toelaten, zullen we u weer van HARTE welkom heten in Kunstlocatie Würth.
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73-629 15 52
brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
> Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier <