++ Nieuwsbrief juli 2021 ++
Feestmaand in Kunstlocatie Würth ‘s-Hertogenbosch
Bijna is het zover…: Dan (her)opent ook Kunstlocatie Würth haar deuren. Vanaf maandag 5 juli kan je weer komen genieten van alle prachtige kunstwerken met het thema ‘Water, Wolken, Wind’. Om te vieren dat we weer open zijn, is juli een feestmaand in Kunstlocatie Würth. Kom je in deze maand naar Kunstlocatie Würth, dan ontvang je een leuke attentie en zijn er mooie aanbiedingen in de kunstshop.
 
Twee tentoonstellingen zijn er te zien: ‘Water, Wolken, Wind – met 47 kunstwerken uit de Verzameling Würth’ (verlengd t/m 23.01.2022) vanaf 1835 tot heden en de expositie ‘In je element’ (verlengd t/m 30.10.2021) met kunstwerken van 8 Brabantse kunstenaars.
 
Doordat de tijdsperiode bijna 2 eeuwen omvat is er ‘voor elk wat wils’; alle stromingen uit deze periode komen aan bod en worden o.a. vertegenwoordigd door kunstenaars zoals Otto von Thoren, Max Liebermann, Emile Nolde, Markus Lüpertz, Rainer Fetting, Anselm Kiefer, Josef Albers, Gerhard Richter, Robert Jacobsen, Lun Tuchnowski, Salomé, Patrick Hughes, Johannes Gervé etc.
 
Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Het reserveren van een tijdslot als individu gaat heel eenvoudig via de website
Rondleiding
Daarnaast is het ook weer mogelijk om een rondleiding te boeken (max. 6 personen, € 30,00)
Schoolbezoeken
Schoolbezoeken kunnen onder voorbehoud worden aangevraagd voor het nieuwe schooljaar. Deelname educatieprogramma is gratis.
 
Kunstlocatie Würth is geopend van zondag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur. Entree is kosteloos.
 
Tot ziens in Kunstlocatie Würth!

Volg onze nieuwe LinkedIn Pagina
Bij 200 volgers verloten we een Kunstlocatie Würth goodiebag.

Wij zijn op zoek naar jou!
Kunstlocatie Würth zoekt vrijwilliger, gastheer/ gastvrouw
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73-629 15 52
brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Om een zo veilig mogelijke omgeving te bieden aan onze collega’s, vrijwilligers en museumbezoekers zijn er nog aanvullende corona-maatregelen in ons bedrijfspand. Wij stellen het dragen van een mondkapje verplicht en u dient zich vooraf aan te melden als bezoeker door middel van het reserveren van een tijdslot.
> Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier <