Kunstlocatie nieuwsbrief februari
Morellet-rondleiding zondag 16 februari
Wil je meer weten over het werk van François Morellet?
Reserveer dan een plaats tijdens de rondleiding op zondag 16 februari in Kunstlocatie Würth.
 
Gedurende 45 minuten word je rondgeleid langs de kunstwerken van François Morellet. Na de rondleiding weet je alles over het lijnenspel in zijn werk, welke rol het getal Pi speelt in het werk van deze kunstenaar én zie je zelfs de humor die ‘verborgen’ zit in zijn gehele oeuvre.
 
Je kan je aanmelden tot 12 februari. Vol=helaas vol.
Datum: zondag 16 februari
Tijd: 11.30 – 12.15 uur
 
Kosten: € 6,50 inclusief een Morellet cadeautje na afloop. U kunt met pin of contant betalen. Gelieve voorafgaand aan de rondleiding te betalen. Wees op tijd!
 
Op zondag is er geen horeca aanwezig.
Bewonder de werkwijze van Waldo van Bokhoven, grafisch ontwerper
Op zondag 16 februari geeft Waldo u zelf graag uitleg over zijn werk in Kunstlocatie Würth.
 
Van Bokhoven maakte al vroeg kennis met het kijken naar vormen, vlakken en architectonische ontwerpen; zijn vader was architect en Van Bokhoven keek vaak toe wanneer zijn vader aan het werk was.
 
Tevens geïnspireerd door de Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan en geleid door zijn intuïtie, speelt Van Bokhoven met lijnen. Zo beginnen zijn architecturale ontwerpen en tekeningen met een snijpunt van twee lijnen, een kruis. De lijnen tekent hij uit de losse pols, zonder liniaal. Meerdere lijnen vormen vlakken, perspectief ontstaat en geometrische vormen worden gecreëerd.
 
U hoeft zich niet op te geven hiervoor. Waldo ontvangt u graag, tussen 13.00 – 15.00 uur, vrije inloop.
Scholen, kinderfeestjes en workshops
Kunst in de schoolklas, verjaardagsfeest of gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes een middagje kunst kijken en knutselen? Kom naar Kunstlocatie Würth en laat u inspireren. Het educatieteam heet uw kinderen van harte welkom!
 
Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met Kunstlocatie Würth.
 
Tot ziens in Kunstlocatie Würth!
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 (0)73-629 15 52
E-mail: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
Uitschrijven