Kunstlocatie nieuwsbrief juni
Beste kunstliefhebbers,
Precies in de periode dat het coronavirus om zich heen greep, liep de François Morellet-tentoonstelling op zijn einde en waren de voorbereidingen voor de nieuwe tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ in volle gang. Kunstlocatie Würth sloot de deuren en vanaf dat moment waren we voor de kunstliefhebbers alleen nog te volgen via onze social media kanalen.
 
Maar vanaf dinsdag 2 juni verwelkomen wij u weer graag in Kunstlocatie Würth en hopen wij dat uw nieuwsgierigheid voor de nieuwe tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind’ reeds is gewekt door de verschillende berichten op social media.
Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth
Water, Wolken, Wind bepalen mede het klimaat van onze planeet Aarde en maken deel uit van ons dagelijks leven. Sinds mensenheugenis fascineren ze de mensen. Water, Wolken, Wind – in al hun verschijningsvormen – zijn door de eeuwen heen als onderwerpen gebruikt door kunstenaars in hun werk.
 
De Verzameling Würth omvat ruim 18.000 kunstwerken, waarvan een groot aantal van deze werken een grote diversiteit aan verwijzingen naar deze (natuurlijke) fenomenen bevat, met een indrukwekkend gebruik van diverse materialen. ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ is een gevarieerde tentoonstelling en bestaat uit 47 kunstwerken, vanaf 1835 tot heden.
 
Uw bezoek plannen
Geniet van de kunstwerken! Vanwege de maatregelen die wij nemen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn een aantal zaken gewijzigd maar is onze gastvrijheid nog net zo groot. Wil je zelf een bezoek brengen aan Kunstlocatie Würth? Reserveer dan een tijdslot via de website. Je kan een tijd reserveren als ‘individuele bezoeker’ of voor een rondleiding (max. 6 personen). Daarnaast is het ook mogelijk om op de dag zelf te bellen naar Kunstlocatie Würth tussen 11.00 – 17.00 uur via 073-6291558. U hoort dan van de gastvrouw of uw komst voor die dag bevestigd kan worden.
 
Wees welkom, geniet van de kunstwerken met het thema ‘Water, Wolken en Wind’. Wij staan voor u klaar, de gastvrouw is behulpzaam, de kunstshop is geopend en de tentoonstellingsfolder met meer informatie ligt voor u klaar om uw bezoek compleet te maken.
 
We houden u graag op de hoogte
*De gezondheid van onze museumbezoekers, medewerkers en vrijwilligers staat voorop. Daarom hebben we maatregelen genomen; extra maatregelen aanvullend op het voorgeschreven protocol van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Lees hierover op de website.
 
Tot ziens in Kunstlocatie Würth!
 
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 (0)73-629 15 52
E-mail: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
Uitschrijven