Boek nu de gezellige Morellet middag!
Morellet-middag
Op maandag 2 september organiseert Kunstlocatie Würth een Morellet-middag.
Tijdens deze middag wordt u om 14.00 uur ontvangen met een kopje koffie / thee en een Bossche Bol.

Van 14.30 uur tot 15.15 uur wordt u rondgeleid door één van de rondleiders van Kunstlocatie Würth door de tentoonstelling ‘Francois Morellet – Geometrie en Ironie – met kunstwerken uit de Verzameling Würth’. Na afloop ontvangt u een Morellet-cadeautje.
 
Programma:
14.00 uur                 ontvangst
14.30 – 15.15 uur    rondleiding

Kosten:
€ 8,75 per persoon. Dit is inclusief koffie / thee en Bossche Bol, de rondleiding door de tentoonstelling en een Morellet-cadeautje na afloop.

Geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden via onderstaande link vóór donderdag 29 augustus 2019.
*Tijdens deze speciale middag is de catalogus van Morellet te koop met een korting van € 7,50 in de kunstshop van Kunstlocatie Würth.
Wij heten u van harte welkom! Kunstlocatie Würth - Het Sterrenbeeld 35 – ’s-Hertogenbosch
Kom met je schoolklas naar Kunstlocatie Würth!
Al jaren ontvangt het educatieteam van Kunstlocatie Würth met veel plezier schoolklassen uit het basis-, middelbaar- en speciaal onderwijs.

Inmiddels komen er 100-den leerlingen per maand naar Kunstlocatie Würth om deel te nemen aan het educatieprogramma. Het programma wordt gratis aangeboden; omdat iedereen van Kunst & Cultuur moet kunnen genieten.

Kom jij ook? Voor meer informatie over schoolbezoeken en het educatieprogramma kun je hier een kijkje nemen op de website

 
Wist je dat…..?
Kunstlocatie Würth steunt het Ronald McDonald Kinderfonds
 
Steun jij ook het Ronald McDonald Kinderfonds:
In de kunstshop van Kunstlocatie Würth kan je het beroemde knuffelkonijn van het Ronald McDonald Kinderfonds kopen. € 15,99 De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

 
Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In dertien Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis. In twaalf Ronald McDonald Huiskamers in het ziekenhuis kunnen families in huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij vrijwilligers, sponsors en donaties.
w w w. kinderfonds. nl
 
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 (0)73-629 15 52
E-mail: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
Uitschrijven