++ Nieuwsbrief april 2023 ++
Individuele rondleiding + koffie/thee
Bent u alleen, met tweeën, met drieën of met vier personen én wilt u een rondleiding volgen door de tentoonstelling ‘Christo en Jeanne-Claude, kunstwerken uit de Verzameling Würth’? Dan is de ‘individuele rondleiding’ voor u geschikt! Want naast de groepsrondleidingen waarbij u een groep met maximaal 15 personen kan aanmelden, bieden wij ook op specifieke data de ‘individuele rondleiding’ aan. U sluit dan alleen of met een klein groepje aan bij de andere geïnteresseerden en samen vormt u dan een groep van maximaal 15 personen.
 
De individuele rondleiding bestaat uit:
Maandag 17 april om 14.00 uur aankomst:
- ontvangst door de gastvrouw /- heer
- U betaalt in de kunstshop (Alleen Pinbetalingen mogelijk!)
- koffie/thee/koekje in de bedrijfskantine van Kunstlocatie Würth
- 14.40 uur: U wordt door de rondleider opgehaald in de bedrijfskantine
- 14.45 uur :Start rondleiding
- 15.30 uur: Einde rondleiding
- EINDE
Kosten: U betaalt € 8,50 per persoon
 
Aanmelden tot uiterlijk 14 april: kunstlocatie@wurth.nl
Onder vermelding van het aantal personen.
 
U ontvangt hierna een bevestiging per mail die u bij binnenkomst kan laten zien. Vol=Vol
 
Parkeren: Kosteloos op het voorplein van Würth Nederland B.V.
 
Christo, Wrapped Reichstag, Project for Berlin (1993), Model (Mixed Media), multiplex, lindehout, limbaplaat geschroefd, 115 x 262 x 512 cm, [Verzameling Würth, inv. 3052]
Tentoonstelling uitgebreid
De tentoonstelling ‘Christo en Jeanne-Claude, kunstwerken uit de Verzameling Würth’ is uitgebreid! De ruim 5 x 2,5 meter grote maquette van de Reichstag, Wrapped Reichstag, Project for Berlin [Verzameling Würth, inv. 3052] is gearriveerd en zal tot het einde van de tentoonstelling ‘Christo en Jeanne-Claude, kunstwerken uit de Verzameling Würth’ te zien zijn in de entree van Würth Nederland B.V. / Kunstlocatie Würth. De maquette werd in 1993 gemaakt door de kunstenaar Christo.
 
De omhulling van de Reichstag in Berlijn werd op 24 juni 1995 voltooid door een personeelsbestand van 90 professionele klimmers en 120 installatiewerkers. De gevels, de torens en het dak werden bedekt met 70 op maat gemaakte stoffen panelen, twee keer zoveel stof als de oppervlakte van het gebouw.
 
De Reichstag bleef 14 dagen ingepakt en alle materialen werden gerecycled.
 
Wil je meer weten over dit project? Je bent van harte welkom in Kunstlocatie Würth voor een bezoek of een rondleiding door de tentoonstelling ‘Christo en jeanne-Claude, kunstwerken uit de Verzameling Würth’.
 
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73-629 15 52
brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
> Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier <