Kunstlocatie nieuwsbrief maart
Beste kunstliefhebbers,
Wij bedanken u hartelijk voor uw belangstelling voor de tentoonstelling ‘François Morellet – Geometrie en ironie’, die de afgelopen 11 maanden te zien was in Kunstlocatie Würth ’s-Hertogenbosch.
 
Graag hadden wij u vanaf 6 april willen ontvangen voor de nieuwe tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’. Om verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan en om hierin onze verantwoordelijkheid te nemen, zijn alle 14 musea en kunstdependances van Würth (allen gevestigd in Europa) gesloten tot nader bericht.
 
Kunst is er vooral om van te genieten. Deze keer helaas op afstand en niet op locatie. Daarom sturen wij u hierbij alvast een voorproefje toe van de nieuwe tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’; de digitale versie van de tentoonstellingsfolder. Laat het mooi leesvoer zijn in deze dagen.
 
Water, Wolken, Wind
Water, Wolken, Wind bepalen mede het klimaat van onze planeet Aarde en maken deel uit van ons dagelijks leven. Sinds mensenheugenis fascineren ze de mensen. Water, wolken, wind – in al hun verschijningsvormen – zijn door de eeuwen heen als onderwerpen gebruikt door kunstenaars in hun werk.
 
De Verzameling Würth omvat ruim 18.000 kunstwerken, waarvan een groot aantal van deze werken een grote diversiteit aan verwijzingen naar deze (natuurlijke) fenomenen bevat, met een indrukwekkend gebruik van diverse materialen. ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ is een gevarieerde tentoonstelling en bestaat uit 47 kunstwerken, vanaf 1835 tot heden.
 
Scholen, kinderfeestjes en workshops
Kinderen en kleinkinderen kleuren jullie mee…?!
Het openstellen van de nieuwe tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ voor het kunstminnend publiek laat nog even op zich wachten. Voor de kinderen hebben we een kleurplaat gemaakt, waarin ‘water, wolken en wind’ de hoofdrol spelen.
 
Kleur je mee? Wij zouden het leuk vinden als je jouw kleurplaat post op Facebook of Instagram met een #KunstlocatieWurth. Dan zorgen we samen voor een digitale tentoonstelling.
 
Veel plezier!
We houden u graag op de hoogte
In de aankomende periode houden wij u graag digitaal op de hoogte van o.a. leuke kunstweetjes en informatie over de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind’. U kunt ons volgen op Instagram, Facebook, Twitter, via www.wurth.nl/kunstlocatie of natuurlijk via de digitale nieuwsbrief.
 
Wij wensen u het allerbeste toe!
 
Hartelijke groeten,
Kunstlocatie Würth
 
BEZOEK ONS OP

DISCLAIMER
Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 (0)73-629 15 52
E-mail: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.
Uitschrijven